1
Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2
Sīpolu smalki sakapā un apcep eļļā līdz zeltaini brūnam, tad pievieno malto gaļu un cep, līdz tā ir gatava. Pievieno sāli un piparus.
3
Cepamtraukā kārtām liek kartupeļu šķēles, pārkaisa ar sāli un pipariem, tad liek malto gaļu ar sīpoliem. Atkārto kārtas līdz visas sastāvdaļas ir izmantotas.
4
Pārlej sacepumu ar krējumu un pārkaisa ar sarīvētu sieru.
5
Cep cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti un siers ir zeltaini brūns.
6
Pasniedz karstu, var pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem (pētersīļiem, lociņiem, dillēm).