1
                            Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
                         
                                            
                            2
                            Sīpolu smalki sakapā un apcep eļļā līdz zeltaini brūnam, tad pievieno malto gaļu un cep, līdz tā ir gatava. Pievieno sāli un piparus.
                         
                                            
                            3
                            Cepamtraukā kārtām liek kartupeļu šķēles, pārkaisa ar sāli un pipariem, tad liek malto gaļu ar sīpoliem. Atkārto kārtas līdz visas sastāvdaļas ir izmantotas.
                         
                                            
                            4
                            Pārlej sacepumu ar krējumu un pārkaisa ar sarīvētu sieru.
                         
                                            
                            5
                            Cep cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti un siers ir zeltaini brūns.
                         
                                            
                            6
                            Pasniedz karstu, var pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem (pētersīļiem, lociņiem, dillēm).