1
Uzkarsē olīveļļu lielā pannā. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, cep līdz sīpols kļūst caurspīdīgs.
2
Pievieno šķēlēs sagrieztus šampinjonus un cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
3
Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju, turpini cept, līdz vista ir gaiši brūna un pilnībā izcepusies.
4
Pielej saldo krējumu, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Samazini uguni un ļauj mērcei nedaudz sabiezēt.
5
Tikmēr vāri pastu saskaņā ar iepakojuma norādījumiem, līdz tā ir al dente. Nokās un pievieno pannā ar mērci.
6
Visu rūpīgi samaisi, lai pasta būtu vienmērīgi pārklāta ar mērci. Pasniedz ar pārkaisītu sieru.