1
Uzvāriet pastu sālītā ūdenī saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma, līdz tā ir al dente. Nokāš un atstāj malā.
2
Sagrieziet vistas fileju mazos gabaliņos. Pannā uzkarsējiet olīveļļu un apcepiet vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini un gatavi. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
3
Pievienojiet pannā sasmalcinātu ķiploku un saulē žāvētus tomātus, apcepiet vēl 1-2 minūtes, līdz ķiploki ir aromātiski.
4
Pievienojiet pannā spinātus un vāriet, līdz tie ir mīksti. Pēc tam pievienojiet krējumu un uzkarsējiet, lai sāk burbuļot.
5
Iemaisiet vārīto pastu un sarīvētu Parmezāna sieru. Maisiet, līdz siers ir izkusis un mērce ir vienmērīgi pārklājusi pastu.
6
Pasniedziet krēmīgo vistas pastu uz šķīvjiem, dekorējot ar papildu Parmezāna sieru un svaigu baziliku, ja vēlaties.