1
Sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas. Pārliecinieties, ka pesto mērce ir istabas temperatūrā, lai to būtu vieglāk izsmērēt.
2
Sagrieziet kruasānus horizontāli uz pusēm, uzmanoties, lai nesabojātu to struktūru.
3
Izsmērējiet pesto mērci uz katras kruasāna iekšējās puses, izmantojot karoti vai nazi.
4
Sagrieziet mocarellas sieru plānās šķēlēs un kārtojiet to uz kruasāna apakšējās puses.
5
Uzlieciet kruasāna augšējo pusi atpakaļ un viegli piespiediet, lai pildījums būtu vienmērīgi sadalīts.
6
Ielieciet kruasānus cepeškrāsnī 180°C temperatūrā un cepiet 15-20 minūtes, līdz siers ir izkusis un kruasāni ir zeltaini brūni.
7
Izņemiet no krāsns un ļaujiet kruasāniem nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.