1
Uzkarsē pannu uz vidējas uguns un liec bekona šķēles cepties, līdz tās kļūst kraukšķīgas. Pēc tam novieto tās uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā tauki.
2
Uzkarsē citu pannu ar nelielu daudzumu olīveļļas un uzmanīgi ielauz tajā olas, lai dzeltenums paliktu vesels. Cep, līdz baltums ir sacietējis, bet dzeltenums vēl joprojām ir šķidrs.
3
Nomazgā un sagriez tomātus šķēlēs. Pasniedz tos kopā ar olām un bekonu uz šķīvja.
4
Salātiem nomazgā un saplēs salātu lapas, sagriez gurķi un redīsus plānās šķēlēs. Sajauc visu bļodā, pievieno olīveļļu, citrona sulu, sāli un piparus pēc garšas.
5
Pasniedz olas ar bekonu un tomātiem kopā ar svaigiem dārzeņu salātiem.