Pica povera attēls
Foto: DALL-E

Pica povera

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Vienkārša un garšīga pica ar parmezāna sieru, rozmarīnu un ķiplokiem.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
1 gab. Picas mīkla
100 g Parmezāna siers
2 šķipsna/s Rozmarīns
2 gab. Ķiploki
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C.
2
Izrullē picas mīklu uz cepamā papīra, veidojot apaļu formu.
3
Ar otiņu uzklāj olīveļļu pa visu mīklas virsmu.
4
Sagriez ķiplokus plānās šķēlītēs un izkārto uz mīklas.
5
Vienmērīgi izkaisi parmezāna sieru pa visu picas virsmu.
6
Pārkaisi ar rozmarīnu, sāli un maltajiem pipariem pēc garšas.
7
Cep picu cepeškrāsnī 10-15 minūtes, līdz maliņas kļūst zeltaini brūnas.
8
Pasniedz karstu, sagrieztu gabaliņos.
9
Mmm...