1
Sajauc miltus, cukuru un sāli lielā bļodā. Pievieno sakultas olas un pakāpeniski iemaisa pienu, līdz izveidojas viendabīga masa.
2
Uzkarsē pannu uz vidējas uguns un ieziež to ar nedaudz eļļas. Lej mīklu uz pannas un cep no abām pusēm, līdz pankūkas ir zeltaini brūnas. Atkārto, līdz visa mīkla ir izcepta.
3
Pagatavo šokolādes krēmu – silda saldo krējumu, līdz tas sāk vārīties. Noņem no uguns un pievieno sasmalcinātu šokolādi, maisot, līdz tā izkūst un masa kļūst viendabīga. Protams, vieglajā versijā var izmantot jau gatavu šokolādes krēmu.
4
Nomizo un sagriež banānus šķēlēs.
5
Pasniedz pankūkas, pārlejot tās ar šokolādes krēmu un dekorējot ar banānu šķēlītēm un zemenēm.