1
Noskalo rīsus un vāri tos saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma, līdz tie ir gatavi. Tad nokās un ļauj atdzist.
2
Kamēr rīsi vārās, sakapā papriku mazos kubiņos.
3
Bļodā sakuļ olas, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Pievieno olām atdzesētus rīsus, papriku, zaļos zirnīšus un kukurūzu. Rūpīgi samaisi.
5
Uzkarsē olīveļļu lielā pannā uz vidējas uguns. Ielej rīsu un olu maisījumu pannā un izlīdzini to vienmērīgi.
6
Cep omleti 5-7 minūtes, līdz tā ir zeltaini brūna un kraukšķīga no apakšas. Tad uzmanīgi apgriez to otrādi un cep vēl 5 minūtes.
7
Pasniedz omleti siltu, pārkaisot ar svaigiem pētersīļiem un papildu pipariem, ja vēlies.