1
Saplūkājiet romiešu salātus gabaliņos un ievietojiet lielā bļodā.
2
Sagrieziet sarkano piparu strēmelēs un pievienojiet salātiem.
3
Plāni sagrieziet sarkano sīpolu un pievienojiet bļodā.
4
Pievienojiet olīvas un sadrupinātu fetas sieru salātiem.
5
Pārkaisiet salātus ar kaltētu oregano vai svaiga timiāna zariņiem.
6
Pagatavojiet mērci, samaisot olīveļļu, balzamiko etiķi vai citrona sulu un medu. Pārlejiet salātiem.
7
Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas un viegli samaisiet visu kopā.
8
Pasniedziet uzreiz, dekorējot ar dažiem svaigiem timiāna zariņiem.
9
Var pievienot arī pāris ķirštomātus, vārītas kvinoju vai ceptu vistas fileju, lai ēdiens būtu sātīgāks.