1
Nomizo kartupeļus un sagriež mazos gabaliņos. Vāra tos sālsūdenī līdz mīksti, tad nokāš un atdzesē.
2
Smalki sakapā sīpolu un apcep to pannā līdz zeltaini brūnam.
3
Zivju fileju sagriež gabaliņos un sablendē līdz viendabīgai masai.
4
Bļodā sajauc sablendēto zivju masu ar atdzesētiem kartupeļiem, apceptiem sīpoliem, olām, miltiem, sāli un pipariem. Visu rūpīgi samaisa.
5
No masas veido nelielas bumbiņas un apvīļā tās rīvmaizē.
6
Uzkarsē eļļu pannā un cep kroketes no abām pusēm līdz tās ir zeltaini brūnas.
7
Pasniedz zivju kroketes ar skābo krējumu, pievienojot citronu sulu un sakapātas dilles pēc garšas. Dekorē ar citrona šķēlīti un svaigām dillēm.