1
Sasmalcini sīpolu un ķiploku daiviņas. Sajauc tos ar brieža gaļu lielā bļodā.
2
Pievieno olu un rīvmaizi gaļas maisījumam. Garšvielām pievieno sāli un maltos piparus pēc garšas. Rūpīgi samaisi, līdz viss ir vienmērīgi sajaukts.
3
Izveido četrus vienāda lieluma burgeru pīrādziņus no gaļas maisījuma.
4
Uzkarsē pannu uz vidējas liesmas un apcep burgeru pīrādziņus no abām pusēm, līdz tie ir labi izcepti un zeltaini brūni, apmēram 5 minūtes katrā pusē.
5
Kamēr gaļa cepas, sagriez tomātus šķēlēs un sagatavo salātus un sarkanā sīpola šķēles.
6
Nogriez brioche maizītes uz pusēm un viegli apcep tās uz pannas, lai tās būtu viegli kraukšķīgas.
7
Uz brioche maizīšu apakšējām daļām uzliec salātu lapas, uz tām gaļas pīrādziņus, tad tomātu šķēles un sīpolu gredzenus.
8
Pārlej burgeru ar ķiploku aioli mērci un uzliec brioche maizīšu augšdaļas.
9
Pasniedz burgerus uzreiz, papildinot ar ceptiem saldo kartupeļu frī un mājās gatavotu kečupu.