1
Sagatavo piparmētru-jogurta mērci. Smalki sakapā piparmētru lapas un ķiploku. Sajauc kopā ar Grieķu jogurtu, pievieno citrona sulu un maisi, līdz mērce ir viendabīga. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
2
Jēra maltajai gaļai pievieno sāli un piparus un rūpīgi samaisi. Izveido četrus vienāda lieluma kotletus.
3
Uzkarsē pannu ar olīveļļu vidējā temperatūrā. Viegli cep kotletus apmēram 4-5 minūtes no katras puses, līdz tie ir zeltaini brūni un pilnībā izcepti.
4
Kamēr kotleti cepas, viegli apgrauzdē burgeru maizītes, līdz tās ir zeltaini brūnas un siltas.
5
Saliec burgerus: uz apakšējās maizītes daļas liec jēra kotletu, virsū liec gabaliņu feta siera, tad pārlej ar piparmētru-jogurta mērci. Pārklāj ar maizītes augšējo daļu.
6
Pasniedz burgerus ar papildu piparmētru lapām un, ja vēlies, ar kraukšķīgiem kartupeļiem sānos.