1
Sāciet ar to, ka sagatavo maltās liellopa gaļas kotletes. Sajauciet liellopa gaļu ar sāli un pipariem pēc garšas. Veidojiet četras līdzīga izmēra kotletes.
2
Uzkarstiet pannu vai grilu uz vidējas uguns un cepiet kotletes apmēram 3-4 minūtes no katras puses, līdz tās ir labi apceptas un sulīgas.
3
Kamēr kotletes cepas, pārgrieziet hamburgera maizītes uz pusēm un viegli apcepiet tās uz grila vai pannas, līdz tās ir zeltaini brūnas.
4
Kad kotletes ir gandrīz gatavas, uzlieciet uz katras šķēli čedara siera, lai tas izkūst.
5
Sagatavojiet dārzeņus: sagrieziet sarkano sīpolu plānās šķēlēs un marinētos gurķus šķēlītēs.
6
Sāciet burgera salikšanu. Uz apakšējās maizītes puses uzlieciet mērci, tad lieciet salātlapu, uz tās - karstu kotleti ar izkusušo sieru. Uzlieciet sīpolu un marinētu gurķu šķēlītes.
7
Nobeidziet ar mērci un uzlieciet augšējo maizītes pusi. Pasniedziet ar kraukšķīgiem frī kartupeļiem un baudiet savu klasisko burgeru.