1
                            Sāc ar sīpolu karamelizēšanu. Nomizo un sagriez sīpolus plānās šķēlītēs. Uzkarsē pannu ar sviestu, pievieno sīpolus un cukuru, un cep uz vidējas uguns, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni un mīksti.
                         
                                            
                            2
                            Uzkarsē grilu vai pannu un cep liellopa gaļas kotletes, līdz tās ir pilnībā gatavas. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
                         
                                            
                            3
                            Kad kotletes ir gandrīz gatavas, uz katras uzliec šķēlīti siera, lai tas izkustu.
                         
                                            
                            4
                            Sagriez tomātu un marinētos gurķus plānās šķēlēs. Atver burgera maizītes un viegli apgrauzdē tās uz pannas vai grila.
                         
                                            
                            5
                            Sāc burgera salikšanu: uz maizītes apakšējās daļas liec ledus salātu lapu, tad liellopa kotleti ar izkusušo sieru, karamelizētos sīpolus, tomātu un gurķu šķēles. Pārlej ar BBQ mērci un uzliec maizītes augšējo daļu.
                         
                                            
                            6
                            Pasniedz burgerus uz šķīvjiem ar kraukšķīgiem kartupeļiem frī un papildus BBQ mērci, ja vēlies.