1
Sagriez sēnes un sīpolu mazos gabaliņos. Sautē tos olīveļļā līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi un sēnes mīkstas.
2
Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un turpini sautēt vēl 1-2 minūtes.
3
Noskalo un nosusini melnās pupiņas. Sasmalcini tās ar dakšiņu, līdz iegūsti biezeni.
4
Sajauc sēņu un sīpolu maisījumu ar pupiņu biezeni, pievieno rīvmaizi, sāli un piparus. Rūpīgi samaisi.
5
Veido burgermaizes lieluma kotletes un cep uz sakarsētas pannas ar nelielu daudzumu eļļas līdz zeltaini brūnas.
6
Trifeļu aioli mērcei sajauc vegāno majonēzi, trifeļu eļļu un citrona sulu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
7
Pasniedz burgerus ar trifeļu aioli mērci, svaigiem dārzeņiem un grauzdētu maizi pēc izvēles.