1
Sajauc malto gaļu ar sāli un pipariem pēc garšas. Izveido četras vienāda lieluma gaļas kotletes.
2
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep gaļas kotletes no abām pusēm, līdz tās ir labi izceptas. Katras kotletes vidū uzliec siera šķēli un ļauj tai izkust.
3
Kamēr gaļa cepas, nomazgā un sagriez sēnes. Pievieno tās pannā un apcep līdz zeltainai krāsai.
4
Sagriez tomātu šķēlēs un sagatavo salātlapas.
5
Sakārto burgerus: uz katras maizītes apakšējās daļas liec salātlapu, tad gaļas kotleti ar sieru, apceptās sēnes un tomātu šķēli. Pārklāj ar maizītes augšdaļu.
6
Pasniedz burgerus uz šķīvjiem ar kraukšķīgiem frī kartupeļiem un kečupu.