1
Sajauc tītara maltu gaļu ar olu, rīvmaizi, sāli un pipariem. Veido četras vienāda lieluma kotletes.
2
Uzkarsē olīveļļu pannā un cep kotletes uz vidējas uguns līdz zeltaini brūnai un pilnībā gatavai, apmēram 5-6 minūtes no katras puses.
3
Tikmēr sagatavo pesto majonēzi, sajaucot majonēzi ar bazilika pesto un citrona sulu pēc garšas.
4
Sagriez tomātus šķēlēs un sagatavo lapu salātus, nomazgājot tos zem tekoša ūdens.
5
Sagriez burgeru maizītes uz pusēm un viegli apgrauzdē tās pannā vai tosterī.
6
Uz katras maizītes apakšdaļas uzliec salātu lapu, tītara kotleti, tomātu šķēles un pārlej ar pesto majonēzi. Uzliec maizītes augšējo daļu.
7
Pasniedz burgerus uzreiz, kamēr tie ir silti un svaigi.