1
Sakarsējiet grilu vai pannu vidējā temperatūrā.
2
Bļodā sajauciet tītara malto gaļu ar sāli un pipariem. Izveidojiet četras vienāda izmēra burgera kotletes.
3
Cepiet kotletes uz grila vai pannā apmēram 5-7 minūtes katrā pusē, līdz tās ir pilnībā gatavas. Pēdējās minūtēs uzlieciet siera šķēli uz katras kotletes, lai tā izkūst.
4
Kamēr kotletes cepas, pagatavojiet jalapeno-avokado krēmu. Bļodā sasmalciniet avokado un sajauciet ar smalki sagrieztu jalapeno, skābo krējumu, laimas sulu un sāli.
5
Sagrieziet burgeru maizītes uz pusēm un viegli apgrauzdējiet tās uz grila vai pannā.
6
Uz apakšējās maizītes puses uzklājiet jalapeno-avokado krēmu, uzlieciet tītara kotleti ar izkusušo sieru, pievienojiet salātus un tomātu šķēles. Uzlieciet virsējo maizītes pusi.
7
Pasniedziet burgerus ar kraukšķīgiem frī kartupeļiem un glāzi atspirdzinoša dzēriena.