1
                            Katliņā sajauc auzu pārslas, pienu un ūdeni. Pievieno šķipsnu sāls un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
                         
                                            
                            2
                            Samazini uguni un lēnām vāri, līdz auzu pārslas ir mīkstas un putra bieza, apmēram 15 minūtes. Laiku pa laikam apmaisi.
                         
                                            
                            3
                            Kamēr putra vārās, nomizo banānus un sagriez tos šķēlītēs.
                         
                                            
                            4
                            Uz karstas pannas izkausē sviestu un pievieno brūno cukuru. Maisi, līdz cukurs izkūst un veidojas karamele.
                         
                                            
                            5
                            Pievieno banānu šķēlītes un cep, līdz tās ir zeltaini brūnas un pārklātas ar karameli, apmēram 5 minūtes.
                         
                                            
                            6
                            Pasniedz karstu auzu putru bļodās un uzliec virsū karamelizētos banānus. Var papildināt ar riekstiem vai medu pēc garšas.