1
Bļodā samaisa sviestu un cukuru, līdz masa kļūst gaiša un krēmīga.
2
Pievieno medu un olu, turpina maisīt, līdz viss ir labi sajaukts.
3
Citā bļodā sajauc bezglutēna miltu maisījumu, cepamo pulveri, piparkūku garšvielas un šķipsniņu sāls.
4
Pakāpeniski pievieno sausās sastāvdaļas sviesta un cukura maisījumam, maisot, līdz izveidojas viendabīga mīkla.
5
Izveido mīklas bumbu, ietin to pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz vismaz 1 stundu, lai tā sacietētu.
6
Izņem mīklu no ledusskapja un izrullē uz viegli miltiem apkaisītas virsmas vai starp cepampapīriem, līdz tā ir apmēram 0.5 cm bieza.
7
Veido piparkūku formiņas un liek uz cepampapīra.