1
Sagatavo bļodu un tajā rūpīgi sajauc biezpienu ar cukuru un vanilīnu, līdz masa kļūst viendabīga.
2
Pievieno olas un turpini maisīt, līdz masa kļūst krēmīga un labi sajaukta.
3
Iesijā mannā un pievieno izkausētu sviestu, turpini maisīt, līdz iegūst vienmērīgu konsistenci.
4
Pievieno rozīnes un viegli sajauc, lai tās vienmērīgi sadalītos pa masu.
5
Izmanto cepamtrauku un to viegli ieziež ar sviestu. Ielej sagatavoto biezpiena masu un izlīdzini virsmu.
6
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 40 minūtes, līdz virsma kļūst zeltaini brūna.
7
Kad sacepums ir gatavs, ļauj tam nedaudz atdzist, pirms pasniedz ar skābo krējumu.