1
                            Sagatavo bļodu un saputo olas ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša un gaisīga.
                         
                                            
                            2
                            Pievieno biezpienu un skābo krējumu, kārtīgi samaisi, līdz masa ir viendabīga.
                         
                                            
                            3
                            Izkausē sviestu un pievieno to biezpiena masai kopā ar vaniļas cukuru, miltiem, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisi.
                         
                                            
                            4
                            Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Sagatavo cepšanas formu, ieziežot to ar sviestu vai izklājot ar cepampapīru.
                         
                                            
                            5
                            Ielej sagatavoto biezpiena masu cepšanas formā un izlīdzini virsmu.
                         
                                            
                            6
                            Cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 40 minūtes, līdz sacepuma virsma kļūst zeltaini brūna.
                         
                                            
                            7
                            Izņem sacepumu no krāsns un ļauj tam nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.
                         
                                            
                            8
                            Pasniedz ar svaigiem augļiem vai ogām pēc izvēles. Mmm...