1
Uzsildi krāsni līdz 180°C un izklāj cepampapīru uz cepešpannas.
2
Atdali olas baltumus un saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaisīga un balta.
3
Pievieno vaniļas cukuru un pakāpeniski iesijā miltus, uzmanīgi maisot.
4
Lej mīklu uz sagatavotā cepampapīra un izlīdzini. Cep 10-15 minūtes, līdz biskvīts kļūst zeltaini brūns.
5
Tikmēr sajauc skābo krējumu ar cukuru, maisi līdz tas izšķīst.
6
Izņem biskvītu no krāsns un uzreiz uzliec uz tīra dvieļa, noņem cepampapīru. Rullē biskvītu kopā ar dvieli un atdzesē.
7
Kad biskvīts atdzisis, atver to un pārklāj ar krējuma maisījumu (nedaudz atstāj arī dekorēšanai) un sagrieztām zemenēm vai ievārījumu.
8
Rullē biskvītu atpakaļ un atdzesē ledusskapī 1-2 stundas pirms pasniegšanas. Dekorē ar pūdercukuru, krējuma masu un ogām.