1
Kamambēra sieru sagriez mazākos gabaliņos un izkausē uz lēnas uguns, līdz tas kļūst gluds.
2
Sajauc želatīnu ar nelielu daudzumu auksta ūdens un ļauj uzbriest.
3
Saldā krējuma 100ml un cukuru uzsildi, līdz cukurs izšķīst. Pievieno uzbriedināto želatīnu un maisi, līdz tas pilnībā izšķīst.
4
Apvieno izkausēto sieru ar saldā krējuma maisījumu un vaniļas ekstraktu. Labi samaisa.
5
Atlikušo saldo krējumu saputo, līdz veidojas mīkstas pikas, un uzmanīgi iecilā siera maisījumā.
6
Sadaliet siera mousse porcijās un lieciet ledusskapī uz vismaz 2 stundām, lai sacietē.
7
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām un grauzdētām mandeļu skaidiņām.