1
                            Kamambēra sieru sagriez mazākos gabaliņos un izkausē uz lēnas uguns, līdz tas kļūst gluds.
                         
                                            
                            2
                            Sajauc želatīnu ar nelielu daudzumu auksta ūdens un ļauj uzbriest.
                         
                                            
                            3
                            Saldā krējuma 100ml un cukuru uzsildi, līdz cukurs izšķīst. Pievieno uzbriedināto želatīnu un maisi, līdz tas pilnībā izšķīst.
                         
                                            
                            4
                            Apvieno izkausēto sieru ar saldā krējuma maisījumu un vaniļas ekstraktu. Labi samaisa.
                         
                                            
                            5
                            Atlikušo saldo krējumu saputo, līdz veidojas mīkstas pikas, un uzmanīgi iecilā siera maisījumā.
                         
                                            
                            6
                            Sadaliet siera mousse porcijās un lieciet ledusskapī uz vismaz 2 stundām, lai sacietē.
                         
                                            
                            7
                            Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām un grauzdētām mandeļu skaidiņām.