1
                            Sākuma posmā gatavo karameļu mērci. Katliņā uz vidējas uguns ielej ūdeni un pievieno cukuru. Maisi, līdz cukurs izšķīst un kļūst zeltaini brūns. Noņem no uguns un atdzesē.
                         
                                            
                            2
                            Tikmēr bļodā sajauc kopā biezs jogurts, kondensētais piens un sasmalcināts kardamons, līdz masa ir vienmērīga.
                         
                                            
                            3
                            Pievieno sagatavoto karameļu mērci jogurta maisījumam un viegli samaisi, lai izveidotos marmorizēts efekts.
                         
                                            
                            4
                            Pildi maisījumu stikla traukos un liec ledusskapī uz 30 minūtēm, lai atdziest un nedaudz sakrājas.
                         
                                            
                            5
                            Pasniedz atdzesētu, pārkaisot ar nedaudz kanēļa, ja vēlies.