1
                            Uzsildi cepeškrāsni līdz 160°C un sagatavo cepamo papīru uz cepamplātnes.
                         
                                            
                            2
                            Sakuļ olu baltumus līdz vieglai putošanai. Pamazām pievieno cukuru un turpini kult līdz stingrām putām.
                         
                                            
                            3
                            Iemaisi maltas mandeles un kukurūzas cieti, uzmanīgi maisot ar lāpstiņu.
                         
                                            
                            4
                            Izklāj bezē masu uz cepamplātnes un izlīdzini. Cep 25-30 minūtes, līdz bezē ir zeltaini brūns.
                         
                                            
                            5
                            Tikmēr sakuļ sviestu ar pūdercukuru un vaniļas ekstraktu līdz viendabīgai masai.
                         
                                            
                            6
                            Kad bezē ir gatavs, uzmanīgi izņem no krāsns un ļauj atdzist uz cepamplātnes.
                         
                                            
                            7
                            Uz atdzisušā bezē klāj sviesta krēmu un uzmanīgi sarullē, sākot no vienas malas.
                         
                                            
                            8
                            Rulete ir gatava pasniegšanai. Sagriez to gabalos un izbaudi.