Medus un Kanēļa Krēms attēls
Foto: DALL-E

Medus un Kanēļa Krēms

cepu.lv

30 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 10 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Šis deserts ir viegli pagatavojams un lieliski piemērots saldu mirkļu baudīšanai. Medus un kanēļa aromāts piešķir tam īpašu garšu, kas patiks gan lieliem, gan maziem.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 ml Saldais krējums
3 ēd. k. Medus
1 tējk. Kanēļa pulveris
1 ēd. k. Želatīns
50 ml Ūdens
Pagatavošana
1
Sagatavo želatīnu, iemērcot to 50 ml auksta ūdens un ļauj tam uzbriest 5 minūtes.
2
Nelielā katliņā ielej saldo krējumu un pievieno medu un kanēli. Lēnām sildi uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot, līdz maisījums sāk viegli burbuļot.
3
Noņem katliņu no uguns un pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisi, līdz želatīns pilnībā izšķīdis krējuma maisījumā.
4
Ielej krēmu četros desertu traukos un atdzesē ledusskapī vismaz 2 stundas, līdz tas ir pilnībā sacietējis.
5
Pasniedz atdzesētu, dekorējot ar nelielu kanēļa šķipsnu vai kanēļa standziņu.
6
Mmm...