1
Iemērc želatīna lapas aukstā ūdenī un ļauj tām mīkstināties 5 minūtes.
2
Katliņā liec saldo krējumu, pienu, cukuru un kanēli. Lēnām sildi, maisot, līdz cukurs ir izkusis un maisījums ir silts, bet ne uzvārījies.
3
Noņem katliņu no uguns. Izņem želatīna lapas no ūdens, nosusini un pievieno karstajam maisījumam. Maisi, līdz želatīns ir pilnībā izkusis.
4
Pievieno medu un vēlreiz labi samaisi.
5
Izlej maisījumu caur sietu, lai noņemtu kanēļa gabaliņus un izlej to četros mazākos traukos vai stikla burciņās.
6
Liec traukus ledusskapī vismaz 4 stundas vai līdz panna cotta ir pilnībā sacietējusi.
7
Pirms pasniegšanas pārlej katru porciju ar nedaudz medus un pārkaisa ar kanēli.