1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Sagatavo cepšanas formu, ieziežot to ar sviestu.
2
Bļodā sakuļ olas ar cukuru līdz tās kļūst gaišas un gaisīgas.
3
Pievieno izkausētu sviestu un medu, turpina maisīt.
4
Maisījumam pakāpeniski pievieno miltus, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls. Labi samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
5
Mīklu lej sagatavotajā formā un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes vai līdz kūka kļūst zeltaini brūna. Atdzesē.
6
Krēmam sakuļ skābo krējumu ar medu, līdz iegūst gludu masu.
7
Kad kūka ir atdzisusi, pārgriež to horizontāli uz pusēm. Pārklāj katru slāni ar krēmu un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem.
8
Saliec kūku kopā un pārklāj ar atlikušo krēmu un valriekstiem. Atdzesē ledusskapī vismaz 1 stundu pirms pasniegšanas.