1
Sagatavojiet cepeškrāsni, uzkarsējot to līdz 180°C. Ietaukojiet cepšanas formu ar sviestu.
2
Lielā bļodā sajauciet melno plūmju biezeni ar cukuru, līdz tas izšķīst.
3
Pievienojiet olas vienu pēc otras, kārtīgi maisot pēc katras pievienošanas, lai masa kļūtu viendabīga.
4
Izkausējiet sviestu un pievienojiet to plūmju maisījumam, rūpīgi samaisot.
5
Atsevišķā bļodā sajauciet miltus, cepamo pulveri, sāli un kanēli. Pakāpeniski pievienojiet šo maisījumu plūmju masai, maisot, līdz visas sastāvdaļas ir labi apvienotas.
6
Ielejiet sagatavoto masu cepšanas formā un izlīdziniet virsmu.
7
Cepiet pudiņu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 50-60 minūtes, līdz tas ir zeltaini brūns un pilnībā izcepies. Pārbaudiet, izmantojot koka iesmu – ja tas iznāk tīrs, pudiņš ir gatavs.
8
Izņemiet pudiņu no cepeškrāsns un ļaujiet tam atdzist, pirms pasniegšanas dekorējiet ar svaigu piparmētru un pūdercukuru.