1
Sablendē pistācijas līdz tās kļūst par smalkiem miltiem. Sajauc ar cepumu drupatām un izkausētu sviestu, līdz izveidojas viendabīga masa.
2
Izklāj cepumu masu kūkas formā, labi piespiežot pie pamatnes. Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
3
Tikmēr sakapā krēmsieru ar cukuru, līdz tas ir gluds. Pievieno olas pa vienai, turpinot maisīt, pēc tam pievieno vaniļas ekstraktu.
4
Ielej krēmsiera masu uz sagatavotās pamatnes un izlīdzina.
5
Cep 160°C temperatūrā apmēram 1 stundu, līdz kūkas centrs ir nedaudz stingrs. Atdzesē pilnībā.
6
Lai pagatavotu ķiršu konfitūru, liec ķiršus, cukuru un citrona sulu katliņā un vāri uz vidējas uguns, līdz masa sabiezē un kļūst spīdīga.
7
Kad kūka ir atdzisusi, pārklāj to ar ķiršu konfitūru un ļauj nostāvēties ledusskapī vismaz 2 stundas.