1
Sāksim ar krēmu. Lielā bļodā sajauc mascarpone sieru ar cukuru un vaniļas cukuru, līdz masa ir viendabīga.
2
Pievieno olas dzeltenumus un turpini maisīt, līdz masa kļūst gaisīga.
3
Atsevišķā bļodā saputo krējumu, līdz tas ir stingrs. Pievieno to mascarpone masai un viegli iecilā.
4
Sagatavo biskvītu. Sajauc espresso kafiju ar Rīgas Melno balzamu. Iemērc dāmu pirkstiņus maisījumā un kārto tos traukā.
5
Pārlej pirmo biskvīta slāni ar pusi no sagatavotā krēma. Virsū klāj upeņu ievārījumu un daļu no svaigajām upenēm.
6
Atkārto procesu ar otru biskvīta slāni, pārlejot atlikušo krēmu un rotājot ar atlikušo upeņu ievārījumu un svaigām upenēm.
7
Pārkaisa ar kakao pulveri dekoram un liec ledusskapī uz vismaz 1 stundu, lai tiramisu sabiezē un garšas savienojas.