1
                            Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Nomizo ābolus, izņem serdes un sagriez šķēlītēs.
                         
                                            
                            2
                            Lielā bļodā sajauc ābolus ar cukuru, kanēli un citrona sulu. Liek tos cepamtraukā.
                         
                                            
                            3
                            Citā bļodā sajauc auzu pārslas, miltus un brūno cukuru. Pievieno kubiciņos sagrieztu sviestu un ar pirkstiem saberž līdz drupatainai konsistencei.
                         
                                            
                            4
                            Uzber auzu maisījumu vienmērīgā kārtā virs āboliem.
                         
                                            
                            5
                            Cep cepeškrāsnī 40 minūtes, līdz virskārta kļūst zeltaini brūna un kraukšķīga.
                         
                                            
                            6
                            Pasniedz siltu ar vaniļas saldējumu vai skābo krējumu.