1
                            Sākumā sasmalcini Selgas cepumus nelielos gabaliņos un sagriez marmelādi mazos kubiņos.
                         
                                            
                            2
                            Katliņā izkausē sviestu uz zemas uguns, pievieno kakao pulveri un cukuru, rūpīgi maisot, līdz masa kļūst viendabīga.
                         
                                            
                            3
                            Noņem katliņu no uguns un ļauj masai nedaudz atdzist. Tad pievieno sakultas olas, strauji maisot, lai tās nesarecētu.
                         
                                            
                            4
                            Šajā masā iejauc sasmalcinātos cepumus un marmelādi, rūpīgi samaisot, lai visi komponenti vienmērīgi sadalītos.
                         
                                            
                            5
                            Izklāj uz galda pārtikas plēvi un uz tās uzliec sagatavoto masu. Formē masu desas veidolā, cieši satinot plēvē.
                         
                                            
                            6
                            Ieliec veidoto desu ledusskapī uz vismaz 4 stundām vai līdz tā sacietē.
                         
                                            
                            7
                            Pasniedz sagrieztu šķēlēs. Mmm...