1
Sajauc iebiezināto pienu un pienu lielā katlā. Uzkarsē uz vidējas uguns, līdz maisījums sāk vārīties.
2
Pievieno cukuru un turpini maisīt, līdz tas izšķīst.
3
Izšķīdini kukurūzas cieti nelielā daudzumā auksta ūdens un pievieno to piena maisījumam. Maisi, līdz pudiņš sabiezē.
4
Pievieno vaniļas ekstraktu un turpini maisīt vēl dažas minūtes.
5
Noņem katlu no uguns un ieliec pudiņu bļodās. Ļauj tam nedaudz atdzist.
6
Sajauc skābo krējumu ar cigoriņu pulveri un ieliec saldējuma mašīnā. Sagatavo saldējumu saskaņā ar ierīces instrukcijām.
7
Pasniedz siltu pudiņu ar cigoriņu un skābā krējuma saldējuma bumbiņu virsū.