1
                            Sajauc iebiezināto pienu un pienu lielā katlā. Uzkarsē uz vidējas uguns, līdz maisījums sāk vārīties.
                         
                                            
                            2
                            Pievieno cukuru un turpini maisīt, līdz tas izšķīst.
                         
                                            
                            3
                            Izšķīdini kukurūzas cieti nelielā daudzumā auksta ūdens un pievieno to piena maisījumam. Maisi, līdz pudiņš sabiezē.
                         
                                            
                            4
                            Pievieno vaniļas ekstraktu un turpini maisīt vēl dažas minūtes.
                         
                                            
                            5
                            Noņem katlu no uguns un ieliec pudiņu bļodās. Ļauj tam nedaudz atdzist.
                         
                                            
                            6
                            Sajauc skābo krējumu ar cigoriņu pulveri un ieliec saldējuma mašīnā. Sagatavo saldējumu saskaņā ar ierīces instrukcijām.
                         
                                            
                            7
                            Pasniedz siltu pudiņu ar cigoriņu un skābā krējuma saldējuma bumbiņu virsū.