1
                            Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem pēc Celsija.
                         
                                            
                            2
                            Katliņā uz vidējas uguns uzsilda pienu un iebiezināto pienu, līdz tie ir labi sajaukušies un silti. Pievieno vaniļas ekstraktu un samaisa.
                         
                                            
                            3
                            Citā bļodā sakuļ olas ar cukuru un šķipsnu sāls, līdz masa kļūst gaiša un krēmīga.
                         
                                            
                            4
                            Lēnām pievieno siltu piena maisījumu olu masai, nepārtraukti maisot, lai olas nesarecētu.
                         
                                            
                            5
                            Sagatavo ramekinus, iesmērējot tos ar sviestu, un izlej pudiņa masu tajos.
                         
                                            
                            6
                            Novieto ramekinus cepšanas traukā un piepilda to ar karstu ūdeni, līdz ūdens sasniedz ramekinu pusi.
                         
                                            
                            7
                            Cep cepeškrāsnī apmēram 35-40 minūtes, līdz pudiņš ir sacietējis un iegūst zeltainu toni.
                         
                                            
                            8
                            Izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.