1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem pēc Celsija.
2
Katliņā uz vidējas uguns uzsilda pienu un iebiezināto pienu, līdz tie ir labi sajaukušies un silti. Pievieno vaniļas ekstraktu un samaisa.
3
Citā bļodā sakuļ olas ar cukuru un šķipsnu sāls, līdz masa kļūst gaiša un krēmīga.
4
Lēnām pievieno siltu piena maisījumu olu masai, nepārtraukti maisot, lai olas nesarecētu.
5
Sagatavo ramekinus, iesmērējot tos ar sviestu, un izlej pudiņa masu tajos.
6
Novieto ramekinus cepšanas traukā un piepilda to ar karstu ūdeni, līdz ūdens sasniedz ramekinu pusi.
7
Cep cepeškrāsnī apmēram 35-40 minūtes, līdz pudiņš ir sacietējis un iegūst zeltainu toni.
8
Izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.