1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C un sagatavo mazus cepamformiņus, iesmērējot tos ar sviestu un viegli apbārstot ar miltiem.
2
Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi kopā ar sviestu, līdz masa ir gluda un viendabīga.
3
Citā bļodā ar mikseri sakuļ olas kopā ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša un gaisīga.
4
Lēnām pievieno izkausēto šokolādes maisījumu olu masai, vienlaikus maisot ar lāpstiņu.
5
Pieber miltus un sāli, un saudzīgi samaisi, līdz visas sastāvdaļas apvienojas.
6
Pildi sagatavotās cepamformiņas ar šokolādes mīklu līdz 3/4 augstumam.
7
Cep fondantus cepeškrāsnī 10 minūtes, līdz virsma sāk viegli plaisāt, bet centrs joprojām ir mīksts.
8
Izņem no cepeškrāsns, nedaudz atdzesē un uzmanīgi izņem no formiņām. Pasniedz karstus ar vaniļas saldējumu vai svaigām ogām.