1
                            Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavo cepšanas formu, ieziežot to ar sviestu vai izklājot ar cepamo papīru.
                         
                                            
                            2
                            Lielā bļodā sajauc miltus, kakao pulveri, cukuru, cepamo pulveri, kanēli un sāli.
                         
                                            
                            3
                            Atsevišķā bļodā sakuļ olas, pēc tam pievieno pienu un izkausētu sviestu, rūpīgi samaisot.
                         
                                            
                            4
                            Sausās sastāvdaļas pakāpeniski pievieno mitrajām, maisot, līdz masa ir viendabīga.
                         
                                            
                            5
                            Ielej mīklu sagatavotajā cepšanas formā un cep krāsnī 40-45 minūtes, līdz kūka ir gatava un kociņš, iedurts centrā, iznāk tīrs.
                         
                                            
                            6
                            Kamēr kūka cepas, pagatavo putoto kokosa krēmu. Saputo kokosriekstu krēmu ar pūdercukuru un vanilīnu, līdz tas ir viegls un gaisīgs.
                         
                                            
                            7
                            Kad kūka ir gatava, ļauj tai atdzist, tad pārklāj ar putoto kokosa krēmu.