1
Sāc ar šokolādes krēma gatavošanu. Katliņā uz lēnas uguns ielej saldo krējumu un pievieno cukuru. Maisi, līdz cukurs izšķīst.
2
Pievieno sasmalcinātu rūgto šokolādi un vanilīnu. Maisi, līdz šokolāde ir pilnībā izkususi un masa ir viendabīga.
3
Noņem no uguns un ļauj nedaudz atdzist. Pēc tam ieliec ledusskapī, lai krēms sabiezē un atdziest pilnībā.
4
Kamēr krēms atdziest, sagatavo ogu ķīseli. Katliņā liec ogas, cukuru un ūdeni. Uzvāri, līdz ogas sāk izdalīt sulu.
5
Apmēram 10 minūtes vāri uz lēnas uguns, tad pievieno kartupeļu cieti, kas izšķīdināta nelielā daudzumā auksta ūdens. Maisi, līdz ķīselis sabiezē.
6
Ļauj ogu ķīselim atdzist līdz istabas temperatūrai.
7
Pasniedz desertu, ieliekot šokolādes krēmu glāzēs vai desertu trauciņos, un pārlej ar ogu ķīseli. Dekorē ar svaigām ogām un piparmētru lapiņām.