1
Sagatavo kūkas pamatni. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Izkausē sviestu un sajauc ar cukuru, līdz tas izšķīst. Pievieno pa vienai olas un samaisa. Iesijā miltus, kakao pulveri un šķipsnu sāls, maisot līdz viendabīgai masai.
2
Ielej mīklu kūkas formā un cep apmēram 20-25 minūtes, līdz pamatne ir gatava. Atdzesē.
3
Pildījumam uzsilda mandarīnu-apelsīnu sulu ar cukuru, līdz cukurs izšķīst. Pievieno želatīnu un maisa, līdz tas pilnībā izšķīst. Atstāj atdzist.
4
Kad pildījums ir atdzisis, pārlej to pāri kūkas pamatnei un liek ledusskapī, lai sacietē.
5
Šokolādes mousse pagatavošanai izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Atsevišķi uzputo saldo krējumu ar cukuru, līdz tas ir viegls un gaisīgs. Pievieno izkausēto šokolādi un izšķīdinātu želatīnu, viegli maisot.
6
Pārlej šokolādes mousse virs mandarīnu-apelsīnu pildījuma un liek ledusskapī, lai sacietē vismaz 2-3 stundas.
7
Pirms pasniegšanas dekorē kūku ar mandarīnu šķēlītēm un vieglu kakao pulvera pārkaisi.