1
                            Ielej katliņā 500ml ūdens un uzvāri. Pievieno tapiokas pērlītes un vāri uz vidējas uguns apmēram 15 minūtes, līdz tās kļūst caurspīdīgas.
                         
                                            
                            2
                            Kad tapiokas pērlītes ir gatavas, noskalo tās zem auksta ūdens un notecini.
                         
                                            
                            3
                            Katliņā ielej kokosriekstu pienu un pievieno cukuru. Uzkarsē maisījumu līdz tas sāk vārīties, tad samazini uguni un vāri vēl 5 minūtes, līdz cukurs ir izkusis.
                         
                                            
                            4
                            Pievieno tapiokas pērlītes kokosriekstu pienam un rūpīgi samaisi. Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.
                         
                                            
                            5
                            Kamēr deserts atdziest, nomizo un sagriez mango mazos gabaliņos. Ja izmanto svaigas līčes, izņem kauliņus.
                         
                                            
                            6
                            Kad tapiokas maisījums ir atdzisis, sadali to četrās porcijās. Uz katras porcijas virsū liec mango gabaliņus un līčes.
                         
                                            
                            7
                            Dekorē ar svaigu piparmētru un pasniedz atdzesētu.