1
Uzkarsē krāsni līdz 180°C un sagatavo mafina formiņas ar papīra ieliktnīšiem.
2
Lielā bļodā sajauc kopā miltus, kakao pulveri, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
3
Citā bļodā sakuļ olas un pievieno pienu, eļļu un vanilīnu. Visu labi samaisa.
4
Pievieno šķidro sastāvdaļu maisījumu sausajām sastāvdaļām un viegli samaisa, līdz viss ir apvienots. Nepārsamaisa.
5
Iemaisa šokolādes gabaliņus mīklā.
6
Pilda mafina formiņas ar mīklu līdz divām trešdaļām no to tilpuma.
7
Cep krāsnī 20-25 minūtes, līdz mafini ir uzrūguši un izcepušies. Pārbauda ar kociņu - tam jāiznāk tīram.
8
Izņem no krāsns un ļauj atdzist uz restītēm. Pasniedz siltus vai atdzesētus.