1
                            Uzkarsē krāsni līdz 180°C un sagatavo mafina formiņas ar papīra ieliktnīšiem.
                         
                                            
                            2
                            Lielā bļodā sajauc kopā miltus, kakao pulveri, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
                         
                                            
                            3
                            Citā bļodā sakuļ olas un pievieno pienu, eļļu un vanilīnu. Visu labi samaisa.
                         
                                            
                            4
                            Pievieno šķidro sastāvdaļu maisījumu sausajām sastāvdaļām un viegli samaisa, līdz viss ir apvienots. Nepārsamaisa.
                         
                                            
                            5
                            Iemaisa šokolādes gabaliņus mīklā.
                         
                                            
                            6
                            Pilda mafina formiņas ar mīklu līdz divām trešdaļām no to tilpuma.
                         
                                            
                            7
                            Cep krāsnī 20-25 minūtes, līdz mafini ir uzrūguši un izcepušies. Pārbauda ar kociņu - tam jāiznāk tīram.
                         
                                            
                            8
                            Izņem no krāsns un ļauj atdzist uz restītēm. Pasniedz siltus vai atdzesētus.