1
                            Noskalo zemenes un noņem kātiņus. Sablenderē zemenes ar cukuru, līdz izveidojas viendabīga masa.
                         
                                            
                            2
                            Izšķīdini želatīnu 50 ml ūdens un ļauj tam uzbriest. Pēc tam izkausē uz ūdens peldes vai mikroviļņu krāsnī, līdz tas kļūst šķidrs.
                         
                                            
                            3
                            Iemaisi izkausēto želatīnu zemeņu masā un rūpīgi samaisi, lai masa būtu viendabīga.
                         
                                            
                            4
                            Pievieno skābo krējumu un vēlreiz rūpīgi samaisi, līdz masa kļūst gaisīga un pūkaina.
                         
                                            
                            5
                            Pildi desertu glāzēs vai traukos un liec ledusskapī uz vismaz 2 stundām, lai tas sacietē.
                         
                                            
                            6
                            Pirms pasniegšanas, sarīvē baltu šokolādi uz desertiem un dekorē ar svaigām zemenēm.