1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Ietauko kūkas formu ar sviestu un izkaisi ar miltiem.
2
Bļodā sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli. Atsevišķā traukā izkausē sviestu.
3
Vēl vienā traukā sakuļ olas un pievieno izkausēto sviestu un pienu. Samaisa, līdz masa ir viendabīga.
4
Sausās sastāvdaļas sajauc ar slapjajām sastāvdaļām, līdz veidojas viendabīga mīkla.
5
Nomizo un sagriež ābolus plānās šķēlēs. Pievieno ābolus mīklai kopā ar kanēli un viegli samaisa.
6
Ielej mīklu sagatavotajā kūkas formā un izlīdzina virsmu.
7
Cep 45 minūtes vai līdz kūkas vidus ir izcepies un virsma ir viegli zeltaina. Pārbaudi ar kociņu — ja tas iznāk tīrs, kūka ir gatava.
8
Izņem no krāsns un atdzesē dažas minūtes, pirms pasniedz. Pārkaisa ar pūdercukuru, ja vēlies.