1
Sagatavo burkānu mafinu mīklu. Bļodā sajauc kopā miltus, cukuru, cepamo pulveri un kanēli.
2
Sarīvē burkānus un pievieno tos miltu maisījumam.
3
Citā bļodā sakuļ olas un pievieno eļļu un pienu, tad sajauc ar miltu un burkānu maisījumu.
4
Pildi mīklu mafinu formiņās, aizpildot apmēram 2/3 no formiņas tilpuma.
5
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 25 minūtes vai līdz mafini ir zeltaini brūni.
6
Kamēr mafini cepas, sagatavo krēmsiera cepurīti. Bļodā sakuļ krēmsieru ar pūdercukuru un citronu.
7
Atdzesētā traukā atsevišķi saputo saldo krējumu, līdz veidojas stingras putas.
8
Iemaisi saputoto krējumu krēmsiera masā — uzmanīgi, lai nezaudētu gaisīgumu.
9
Kad mafini ir atdzisuši, pārklāj tos ar krēmsiera cepurīti, izmantojot konditorejas maisiņu vai karoti.
10
Dekorē pēc saviem ieskatiem. Mmm...