1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavo kēksiņu formiņas ar papīra ieliktnīšiem.
2
Lielā bļodā sajauc kopā miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
3
Citā bļodā sakuļ olas un pievieno pienu, izkausētu sviestu, citrona miziņu un citrona sulu. Labi samaisa.
4
Sausās sastāvdaļas pakāpeniski pievieno mitrajām un viegli samaisa, līdz iegūta viendabīga mīkla.
5
Ar karoti vai kausiņu sadala mīklu sagatavotajās kēksiņu formiņās, piepildot tās līdz 2/3.
6
Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes, līdz kēksiņi ir zeltaini un ievietota koka irbulīte iznāk tīra.
7
Kad kēksiņi ir izcepti, ļauj tiem atdzist dažas minūtes formiņās, tad pārvieto uz režģa, lai pilnībā atdzistu.