1
Sajauc miltus ar sāli lielā bļodā. Pievieno aukstu, kubiņos sagrieztu sviestu un to ieberzē miltos, līdz masa atgādina smalkas drupačas.
2
Pakāpeniski pievieno ūdeni un mīci, līdz veidojas mīkla. Mīklu ietin plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
3
Izrullē mīklu uz miltiem apkaisītas virsmas, līdz tā ir aptuveni 5mm bieza.
4
Izgriez mīklas kvadrātus un katra vidū liec šokolādes krēmu vai augļus.
5
Saloki mīklas kvadrātus un viegli saspied malas kopā, lai pildījums neiztek.
6
Liec mīklas gabalus uz cepampapīra un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 20-25 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni.
7
Izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.