1
Ganašam: Uzsildiet kokosriekstu pienu līdz vārīšanās temperatūrai, noņemiet no uguns un pievienojiet sasmalcinātu balto šokolādi un sviestu. Maisiet, līdz viss ir izkusis un viendabīgi sajaukts. Atstājiet atdzist.
2
Karamelizētām mandelēm: Uzsildiet cukuru un ūdeni pannā līdz cukurs izkusis. Pievienojiet mandeles un maisiet, līdz tās ir vienmērīgi pārklātas un zeltaini brūnas. Izberiet uz cepamā papīra un ļaujiet atdzist.
3
Sorbetam: Sajauciet kokosriekstu pienu, cukuru un piparmētru lapas blenderī līdz vienmērīgai konsistencei. Ielieciet maisījumu saldēšanas traukā un ievietojiet saldētavā, laiku pa laikam maisot, līdz sorbets sacietē.
4
Papildinājumiem: Sagrieziet ananāsu šķēlēs un viegli apcepiet uz pannas, līdz tās ir zeltaini brūnas. Atstājiet atdzist.
5
Pasniegšana: Uz šķīvja izkārtojiet ananāsu šķēles, pārlejiet ar kokosa ganašu, pievienojiet karamelizētās mandeles un sorbetu. Dekorējiet ar piparmētru lapām un pūdercukuru.