1
Uzsildi cepeškrāsni līdz 160°C un sagatavo cepamo papīru uz cepamplātnes.
2
Sakuļ olu baltumus līdz vieglai putošanai. Pamazām pievieno cukuru un turpini kult līdz stingrām putām.
3
Iemaisi maltas mandeles un kukurūzas cieti, uzmanīgi maisot ar lāpstiņu.
4
Izklāj bezē masu uz cepamplātnes un izlīdzini. Cep 25-30 minūtes, līdz bezē ir zeltaini brūns.
5
Tikmēr sakuļ sviestu ar pūdercukuru un vaniļas ekstraktu līdz viendabīgai masai.
6
Kad bezē ir gatavs, uzmanīgi izņem no krāsns un ļauj atdzist uz cepamplātnes.
7
Uz atdzisušā bezē klāj sviesta krēmu un uzmanīgi sarullē, sākot no vienas malas.
8
Rulete ir gatava pasniegšanai. Sagriez to gabalos un izbaudi.