1
Sildiet cepeškrāsni līdz 200°C. Izklājiet kārtaino mīklu uz cepamās papīra un sagrieziet to nelielos taisnstūros. Cepiet 15-20 minūtes, līdz zeltaini brūni.
2
Kamēr mīkla cepas, sagatavojiet pistāciju krēmu. Pistācijas sasmalciniet blenderī līdz smalkam pulverim.
3
Katliņā uz vidējas uguns izkausējiet sviestu un pievienojiet cukuru, vanilīna cukuru un pistāciju pulveri. Pievienojiet pienu, maisot, līdz iegūstat viendabīgu masu.
4
Kad mīkla ir izcepusies un atdzisusi, uz katra taisnstūra uzklājiet pistāciju krēmu un pārklājiet ar otru kārtaino mīklas slāni.
5
Pārkaisiet mini Napoleona kūciņas ar pūdercukuru un dekorējiet ar veseliem pistāciju riekstiem.
6
Pasniedziet uz eleganta šķīvja un baudiet!